αρχική σελίδα /

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Σας καλωσορίζουμε στην εταιρική παρουσίαση της επιχείρησης μας,'ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ α.β.ε.ε'. Αυτό που διαβάζετε, είναι ένα είδος βιογραφικού σημειώματος που έχει σκοπό να σας ενημερώσει  για το ποιοί είμαστε, τι κάνουμε, πως εμφανιζόμαστε στην αγορά της επιγραφοποιίας και το σημαντικότερο τι μπορούμε να κάνουμε εμείς για σας.

Πιστεύω ακράδαντα οτι η 'ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ α.β.ε.ε' είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία στον κλάδο της και αυτό αποδεικνύεται οχι μόνο από την 30χρονη πορεία μου στο χώρο της επιγραφοποιίας, αλλα και από τα υπόλοιπα στοιχεία που παρουσιάζονται στη συνέχεια.

Η έρευνα, η ανάπτυξη, το ανθρώπινο δυναμικό, ο μηχανολογικός εξοπλισμός και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας μαρτυρούν οτι είμαστε μια εταιρεία που θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και στις απαιτήσεις σας και θα είστε σίγουροι οτι αυτο που έχετε ζητήσει, θα γίνει όπως πρέπει να γίνει και θα βρίσκεται εκεί που θέλετε στην ώρα του. Πιστεύω πως αυτά και μόνο είναι αρκετά για να σας τραβήξουν την προσοχή και να μελετήσετε το έντυπο που έχετε στα χέρια σας.

Εγώ και οι Συνεργάτες μου δε δίνουμε υποσχέσεις χωρίς να μπορούμε να τις τηρήσουμε. Τα έργα μιλάνε καλύτερα απο τα λόγια.

Επισκεφτείτε μας, ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας  γνωρίσουμε, να προτείνουμε και να σας ενημερώσουμε για ότι ζητήσετε και ελπίζω σύντομα να έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε κάτι για σας.
Φιλικά,

Μαραντίνης Μιχαήλ
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος