Τα νέα μας

Σήμα ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ

Κουτιαστά γράμματα με κρυφοφανερό φωτισμό LED.

Γιγαντοοθόνες ΕΤΕΚΑ

Στόχος μας να κερδίσουμε την προσοχή του κοινού με την προβολή ενός γρήγορου και αποτελεσματικού μηνύματος.
Το πετύχαμε με την κατασκευή γιγαντοοθονών εξωτερικού χώρου υψηλής ευκρίνειας και ποιότητας. Με τον RGB φωτισμό τους, εμφανίζουν και εναλλάσσουν με εντυπωσιακά εφέ, οποιοδήποτε λογότυπο, μήνυμα, εικόνα και βίντεο.  Έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, με χαμηλή κατανάλωση ισχύος. Παρέχουν υψηλή φωτεινότητα και μεγάλη απόσταση αναγνωσιμότητας.
Για περισσότερες επιγραφές LED, τιμές πρατηρίων καυσίμων και γιγαντοοθόνες πατήστε εδώ.

Νέος σχεδιασμός πυλώνα για την εταιρία ΕΤΕΚΑ

Ακόμη ένα νέο project ολοκληρώθηκε με επιτυχία! Στη συνεργασία μας με την EΤΕΚΑ σχεδιάσαμε και δημιουργήσαμε τον πυλώνα ύψους 8m. για πρατήριο στον Βόλο. Η κατασκευή έγινε στο εργοστάσιό μας στην ΒΙ.ΠΕ. Θεσσαλονίκης με τιμές LED και οθόνη διάστασης 1.5×2.00m. τα οποία ρυθμίζονται με Wi-Fi και προβάλουν οποιαδήποτε εικόνα ή μήνυμα επιθυμεί ο πελάτης. Ακόμη κατασκευάστηκε η υπόλοιπη σήμανση του πρατηρίου, επιγραφές στεγάστρου και κτιρίου, φωτοσκάφες, πυλωνάκια εισόδου-εξόδου, στεγαστράκι και επιγραφές GAS με νέους σχεδιασμούς των προϊόντων ΕΤΕΚΑ πέραν των παλαιότερων και των πρότυπων που κατασκευάζουμε.
Δείτε περισσότερους σχεδιασμούς πυλώνων εδώ.

Η μέθοδος φωτισμού Neon Flex Mdini αποκλειστικότητά μας!

Νέος φωτισμός για τα JUMBO! Με την αποκλειστική μας μέθοδο φωτισμού Neon Flex Mdini στις αποχρώσεις του λογότυπου JUMBO ολοκληρώσαμε τα καταστήματα Κορίνθου, Ίλιου και Ίασμου και συνεχίζουμε!
Τo Neon Flex Mdini δίνει μεγάλη απόδοση φωτισμού με χαμηλότερη ενέργεια.

Ανακαλύψτε την νέα μας μέθοδο φωτισμού, με την χρήση NEON FLEX MDini

H Ελληνικές Επιγραφές Α.Β.Ε.Ε. στον κατάλογο της Greek Export 2020-2021

Θα μας βρείτε και στο Greek Export Directory 2020-2021.